Події

Особливість мексиканської кухні – використання великої кількості гострих прянощів в приготуванні страв. З перцем стручковим Чілі готують: закуск...

Сомбреро – частина національного костюма. Мексика держава відома своїми сімейними традиціями, різноманітними стравами, унікальною культурою. Час...

Табаско – гострий мексиканський соус, популярний у всьому світі. Табаско маленький пекучий перчик привезений з Мексики. У 1869р. Едмунд Макаленн...

Сальса (ісп. salsa) - гострий соус, готують з томатів додають перець чілі і спеції. Походження соуса "Сальса" бере початок від завоювання іс...

Пульке – традиційний мексиканський алкогольний напій, отриманий шляхом бродіння солодкого соку агави. Щоб отримати сік агави відрізають мол...

ico_gas ico_strip ico_coy ico_gryl ico_amigo ico_mex ico_ugly ico_sushi ico_cork